Ebook

Cum să scrii postări cu impact

care să îți aducă engagement, mai mulți oameni în comunitate și clienți

De câte ori nu ți s-a întâmplat să muncești câteva ore la o postare și să vezi că impactul nu e acela pe care l-ai așteptat?

Mi s-a întâmplat și mie...

E frustrant. Simți că nu îți valorifici timpul așa cum ar trebui.

Poate te-ai gândit că algoritmul Instagram e de vină și că mereu complotează împotriva ta. Însă chiar așa să fie?

Nu vrei să fii la coada listei

Misiunea noastră ar trebui să fie să facem acest algoritm să ne ajute. Să ne ajute să ducem informația noastră oamenilor care au nevoie de ea.

Însă dacă această informație are o formă care nu atrage nimănui atenția și nu este ușor de înțeles, s-ar putea ca Instagramul să ne trimită la coada listei în afișări.

Soluția?

Să înveți să scrii postări cu impact care să atragă atenția oamenilor. Și nu doar să atragă atenția, ci să și aducă valoare în viața lor.

Din fericire, arta de a scrie postări se învață. Dacă îți descoperi audiența și urmezi o structură, lucrurile o să se întâmple.

Ce o să se întâmple?

Impactul postărilor tale va crește. Iar asta se traduce (pe termen mediu și lung) mai multe aprecieri, oameni noi în comunitatea ta și desigur, clienți.

Cum te ajută acest ebook?

Rulează videoul

Cum știu că acest ebook este pentru mine?

Acest ebook este pentru tine dacă simți că vrei să îți canalizezi mai multă energie pe Instagram astfel încât să îți crești pagina și implicit și comunitatea.

 „Cum să scrii postări cu impact” vine să îți ofere ghidajul necesar pentru ca postările tale din social media să ajungă la cât mai multe persoane relevante pentru conținutul tău.

Mai mult decât atât în ebook există o secțiune specială în care am inserat 5 modele de postări (cu design, dar și cu text) dacă:

Cu toate astea, este important să știi că informațiile prezentate în ebook se pot aplica pentru orice cont de Instagram indiferent de tip (brand personal sau business) sau nișă.

Există și un „dar”

Nu vreau să vând castraveți grădinarului așa că îți spun încă de pe acum că TOTUL DEPINDE DE TINE. Acest ebook îți oferă toată informația de care ai nevoie pentru a scrie postări cu impact, însă nu e de ajuns.

Magia e la tine.

Postările nu se scriu singure peste noapte. E necesar ca tu să te implici în acest proces. Să acorzi atenție, timp și să ai răbdare. Oamenii au nevoie să le câștigi încrederea prin conținutul tău.

Poate că la început îți va fi mai dificil, însă cu timpul va fi din ce în ce mai frumos. Rezultatele vor apărea. Comunitatea ta îți va răsplăti eforturile.

Așa că…

NU parcurge acest ebook dacă:

Sunt Mădălina Luca,

social media specialist și om pasionat de cuvinte (și bineînțeles și de educație).

Din pasiunea pentru social media s-a născut Seed Marketing Agency, o agenție de marketing în care ajutăm brandurile să înflorească.

Partenerul meu nelipsit în toate proiectele este Claudiu, un om de care cu siguranță ai nevoie în businessul tău.

La Seed eu mă ocup de tot ceea ce înseamnă social media (Instagram, Facebook și TikTok). Fac strategii, lucrezi cu oameni faini în zona de consultanță și mă ocup și de implementare.

Creez zilnic postări, reel-uri și story-uri cu impact, toate în perfectă armonie cu imaginea brandurilor cu care lucrez.

Din pasiunea pentru educație s-a născut și Strigăt pentru educație, un proiect în care misiunea noastră este să construim viitorul tinerilor prin educație.

Ce fel de educație? În principiu cea care nu se studiază amănunțit la școală, dar de care avem mare nevoie în viața de zi cu zi (educație financiară, educație nutrițională, educație cu sexuală).

Lucrăm cu experți din diferite domenii, toți dornici să ofere tinerilor informații valoroase.

Îmi place să ofer oamenilor valoare indiferent de forma în care aceasta vine. Și asta pentru că știu că această valoare „înflorește” de fiecare dată în ceva și mai frumos.

Întrebări frecvente:

Da. L-am făcut în așa fel încât să poată fi parcurs cu ușurință pe telefon.

În ebook vei găsi atât partea teoretică, dar și exemple de postări. Mai mult decât atât, vei găsi și studii de caz care să te ajute să înțelegi mai bine cum să scrii postări cu impact.

Ebookul se poate parcurge în aprox. 60 minute, însă vei găsi informații pe care le vei putea aplica pe o perioadă nedeterminată.

După ce plasezi comanda și achiți ebookul, acesta va ajunge automat la tine pe email. De asemenea, îl poți găsi și în contul tău, pe acest site.

Completează e-mailul cu atenție pentru a te asigura că e scris corect și ebookul nu se rătăcește pe drum.

Ce spun cei care au citit ebook-ul:

Branduri care mi-au acordat încredere:

Aplicând informațiile din acest ebook vei putea scrie postări care să îți aducă mai mult engagement, mai mulți urmăritori și clienți.

Preț actual: 78 lei